El museu
en detall

Planta
0

Història
de l'aigua a
Alacant

El visitant pot conéixer a través dels diferents assentaments i cultures, l’evolució de les tècniques i usos de l’aigua així com els seus mètodes d’obtenció i distribució. També descobrirà la història de la concessió per a l’abastiment de l’aigua a la ciutat d’Alacant

Planta
1

Divertix-te amb l'aigua

És una zona totalment educativa, intuïtiva i interactiva. A través de jocs i noves tecnologies, es poden conéixer els diferents estats de l’aigua, com arriba a les nostres cases, com és el seu cicle integral, etc. A més, disposa d’una sala de cine on es projecten continguts relacionats amb el recurs hídric.

Planta
2

Projectes i
medi ambient

En esta sala es poden conéixer els principals projectes i obres  que ha realitzat Aigües d’Alacant en els darrers anys. En la sala mediambiental es presenten temes com el Co2, la depuració i el cinturó verd, entre d’altres.

 
Pous

Els pous
de Garrigós

Excavats en la roca al segle XIX, conformen un sistema d’aljubs amb capacitat per a més de 800 000 litres, la finalitat dels qual era captar i emmagatzemar l’aigua de pluja per a la seua posterior distribució. La sensació d’estar immers dins d’un pou convertix la visita en una experiència inoblidable.

Este lloc utilitza cookies, tant de propietat i tercer, per a recopilar informació estadística sobre la seua navegació i mostrar anuncis relacionats amb les seues preferències, de la seua navegació.
Si continua navegant sense canviar la configuració, la possibilitat d'acceptar el seu ús. Veure la nostra política de cookies.