El museu
en imatges

Primera Trobada de Comunicaciò Digital d’Alacant

El Museu d’Aigües d’Alacant va acollir la Primera Trobada de Comunicació Digital d’Alacant, una trobada per compartir experiències on el ciutadà va tenir un paper protagonista.
“Les Xarxes Socials com a canal d’atenció al ciutadà”, ha estat el títol sota el qual s’ha celebrat aquest “think tank”.

La història de l’Aigua

Recorrent la planta baixa podràs conèixer com van anar creixent els diferents assentaments de la població d’Alacant a través de l’aigua, les eines que empraven i els diferents usos que feien. Així com se les diferents opcions que es van estudiar per distribuir l’aigua a la ciutat y  les alternatives privades i públiques que van apostar per això.

Sala de Projectes

Venturi, Dipòsit anti DSU, Cowama, telelectura, etc. son molts dels Projectes que podràs conèixer quan visites la sala de Projectes del M2A

¿Com És Una casa per dins?

A través d & una maqueta d’un Mida podràs reals Descobrir El Món de Canonades del Que aquesta Compost Una Casa Amb Una divertida recreació infantil

Planta 1 “Diverteix-te amb l’aigua”

A la primera planta de l’M2A podràs descobrir jocs en què aprendre la importància de l’aigua en les nostres vides

Vista interior dels Pous de Garrigós

Els pous de Garrigós es troben connectats entre si per poder-los descobrir un darrere de l’altre

Monòlit d’entrada al Museu

L’accés al M2A està situat als peus de la Muntanya Benacantil, al costat de l’entrada de vianants del parc de l’Ereta i vigilat per “La Cara del Moro”. Escultura natural singular adquirida pel castell de Santa Bàrbara que s’assembla al perfil d’un personatge morú.

Recital de Guitarra

Detall del Recital de Guitarra realitzat dins dels actes de l’agenda cultural del M2A al mes de novembre de 2014.

Pozos de Garrigós

Vista de l’espectacular escala del tercer pou.
Vertiginosa només amb observarli

Atuell

A la primera planta s’exhibeixen múltiples estris històrics trobats en excavacions recents que tenen relació directa amb l’ocupabilitat de l’aigua en la vida diària.

Sala mediambiental.

A la segona planta del museu es troba la sala mediambiental en la que els seus visitants poden descobrir la importància de l’aigua en el medi ambient.

Este lloc utilitza cookies, tant de propietat i tercer, per a recopilar informació estadística sobre la seua navegació i mostrar anuncis relacionats amb les seues preferències, de la seua navegació.
Si continua navegant sense canviar la configuració, la possibilitat d'acceptar el seu ús. Veure la nostra política de cookies.