L'entorn

El Museu d’Aigües d’Alacant està situat en una zona emblemàtica de la ciutat, el Nucli Antic, més concretament en el Barri de Sant Antoni, en plena vessant del mont Benacantil, símbol representatiu de la ciutat d’Alacant.

Situat en un edifici de nova construcció annex als Pous de Garrigós i al costat de l’entrada de vianants del Parc de l’Ereta, aporta una completa visió de la història de l’aigua en la nostra ciutat i ofereix els visitants unes panoràmiques d’Alacant úniques i envejables tant pels carrers vistosos i colorits que l’envolten com pels reflexos del mar Mediterrani.

Castell de
Santa
Bàrbara

Per damunt de les vessants del mont Benacantil i a 166 metres sobre el nivell del mar, se situa el monument més emblemàtic de la ciutat alacantina: un lloc amb unes vistes meravelloses, perfecte per a conéixer la història i l’evolució de la ciutat i de la fortalesa.

Nucli
antic

El nucli antic de la ciutat es compon de nombrosos espais que es poden visitar durant una jornada a peu. Des de la Cocatedral de Sant Nicolau, el barri de Santa Creu i l’Ermita de Sant Roc fins a la Plaça del Mar, el carrer Llauradors o les nombroses terrasses per a prendre’s un descans.

Barri
Sant Antoni

Un dels barris més emblemàtics de la ciutat alacantina on se situen el castell de Santa Bàrbara, el mont Benacantil, la plaça de bous d’Alacant i el centre cultural Les Cigarreres (antiga Tabacalera).

El parc
de l'Ereta

Situat en el centre històric d’Alacant, en la vessant del mont Benacantil, trobem el parc de l’Ereta, un dels més jóvens d’Alacant, envoltat de naturalesa, flors silvestres i aus autòctones, i en el que els seus visitants gaudeixen de les millors vistes de tota la ciutat.

Este lloc utilitza cookies, tant de propietat i tercer, per a recopilar informació estadística sobre la seua navegació i mostrar anuncis relacionats amb les seues preferències, de la seua navegació.
Si continua navegant sense canviar la configuració, la possibilitat d'acceptar el seu ús. Veure la nostra política de cookies.