EXPOSICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE AGUAS DE ALICANTE

EXPOSICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE AGUAS DE ALICANTE

01

November
2015

EXPOSICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE AGUAS DE ALICANTE

El passat dia 1 de novembre va tenir lloc en Museu d’Aigües d’Alacant la inauguració de l’Exposició del Concurs de Fotografia i el lliurament de premis als guanyadors del mateix.

El Primer premi del Concurs de Fotografia 2015 dins de la categoria genèrica ha estat per a Carlos Rodríguez amb la fotografia “Mar Dolç”. Un joc de llums molt encertat barrejat amb el moviment de l’aigua i l’skate com a protagonistes.

I En la categoria específica dedicada a la reutilització de l’aigua per al reg de parcs i jardins, el primer premi l’ha obtingut Pedro Olaya, amb la fotografia “el Regador”. On els colors i el gest del reg realitzen un joc de llums que fan de la foto una excepcional escena diària.

Durant tot el mes de novembre pots apropar-te al Museu d’Aigües d’Alacant per poder gaudir de l’exposició dels 50 millors treballs d’aquesta edició del concurs.

L’entrada és totalment gratuïta.

Este lloc utilitza cookies, tant de propietat i tercer, per a recopilar informació estadística sobre la seua navegació i mostrar anuncis relacionats amb les seues preferències, de la seua navegació.
Si continua navegant sense canviar la configuració, la possibilitat d'acceptar el seu ús. Veure la nostra política de cookies.